ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗΝ 71η ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

1484398745
1484398745
Άξια εκπρόσωπο της προσπάθειας για ανάπτυξη μέσω της Καινοτομίας, χαρακτήρισε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, κατά τα εγκαίνια του περιπτέρου της στην 71η ΔΕΘ.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ ΑΕ κ. Σταμάτη Καραμανλή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Σκόδρα για το χρηματοοικονομικό σκέλος των δραστηριοτήτων της εταιρείας και για τις επενδυτικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, εγκαινιάζοντας το περίπτερο της εποπτευόμενης από το ΥΜΑ-Θ εταιρείας, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, τόνισε τα εξής:

«Δεν θα δίσταζα να πω ότι η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ξεχωρίζει για τη σημασία της, μεταξύ των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Κι αυτό, διότι είναι υπεύθυνη για ένα βασικό ανθρώπινο αγαθό, το νερό. Για την επάρκειά του και την ποιότητά  του. Σύντομα η εταιρεία θα εξασφαλίσει την επάρκεια του νερού για ακόμη περισσότερους πολίτες, χάρη στην επέκταση του δικτύου της στη Νικόπολη της Σταυρούπολης και στους Ανθόκηπους της Ευκαρπίας.

Επιπλέον, η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, αποδεικνύει ότι μπορεί και βαδίζει στην εποχή της Καινοτομίας. Και εννοώ φυσικά την υλοποίηση του έργου για την Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από το Βιοαέριο του Σταθμού Καθαρισμού Λυμάτων. Η Μονάδα αυτή που θα καλύψει μέρος των ενεργειακών αναγκών της εταιρείας, αποδεικνύει πόσο χρήσιμη μπορεί να αποδειχτεί για όλους μας, η αναπτυξιακή κατεύθυνση που δίνει στη Βόρεια Ελλάδα η κυβέρνηση, επενδύοντας στην έρευνα, στις νέες τεχνολογίες και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ταυτόχρονα η ΕΥΑΘ, εκπροσωπεί κατά τον καλύτερο τρόπο και την προσπάθεια της Πολιτείας, για βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και μείωση της γραφειοκρατίας. Κι αυτό το έχει επιτύχει, τόσο με την καλύτερη οργάνωση και αναβάθμιση του χώρου υποδοχής και εξυπηρέτησης των καταναλωτών στο κεντρικό της κτίριο, όσο και με την αποκέντρωση υπηρεσιών της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που κατοικούν στις ανατολικές και στις δυτικές περιοχές της πόλης μας.

Με αυτές τις σκέψεις και με ιδιαίτερη χαρά, εγκαινιάζω το περίπτερό της εταιρείας στην 71η Διεθνή Έκθεση και καλώ τους Θεσσαλονικείς να το επισκεφθούν για να γνωρίσουν καλύτερα, μια πραγματικά δική τους εταιρεία.»-

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΥΜΑ – Θ ΣΤΗ 71η Δ.Ε.Θ.
Επόμενο άρθροΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ