ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1484398743
1484398743

Λύση στο πρόβλημα υδροδότησης τριών περιοχών (Νικόπολη Σταυρούπολης, Ανθόκηποι Πολίχνης και Ν.Ευκαρπία) δίνεται με το έργο επέκτασης του δικτύου της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, την μελέτη κατασκευής του οποίου παρέδωσαν σήμερα στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή ο πρόεδρος κ.  Σταμάτης Καραμανλής και το Δ.Σ. της ΕΥΑΘ ΑΕ.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, το Δ.Σ. της εποπτευόμενης από το ΥΜΑ-Θ εταιρείας ενημέρωσε τον κ. Καλαντζή για την πορεία του προγράμματος επεκτάσεων του δικτύου ύδρευσης τόσο σε δυτικές, όσο και σε ανατολικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δήλωσε:

«Σήμερα γίνεται πράξη η υποχρέωση που έχει η πολιτεία, το απαραίτητο και κοινωνικά αναγκαίο αγαθό που είναι το νερό να φτάσει σε περιοχές της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ν.Ευκαρπίας. Βέβαια δεν είναι σωστό να μιλάμε για πρόβλημα νερού το 2006, γιατί δεν έχουν γίνει τα σωστά έργα, κι αυτό το σταματάμε. Θετικό είναι που ένα τέτοιο πρόβλημα λύνεται έστω και το 2006. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΥΑΘ, το διοικητικό της συμβούλιο καις τις υπηρεσίες της, καθώς και τους δημάρχους, που έκαναν ότι έπρεπε να γίνει, ώστε το μεγάλο αυτό έργο των περίπου 3.000.000 ευρώ να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί σύντομα

Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ ΑΕ κ. Σταμάτης Καραμανλής, υπογράμμισε ότι υλοποιείται το πρόγραμμα υδροδότησης των τριών περιοχών κατ´ εντολή του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης, ένα πρόγραμμα το οποίο θα έχει συνέχεια και σε άλλες περιοχές.

Στις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ ΑΕ κ. Γιώργος Σκόδρας.

Την ικανοποίησή τους τόσο για την υλοποίηση του έργου, όσο και για την ποιότητα της συνεργασίας τους με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή και τη διοίκηση της ΕΥΑΘ, εξέφρασαν οι δήμαρχοι Σταυρούπολης κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος και Πολίχνης κ. Μιχάλης Ξανθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι με την επέκταση του δικτύου της υδροδότησης, αντιμετωπίζεται οριστικά ένα σοβαρό πρόβλημα που σχετίζεται με την ποιότητα του νερού στις συγκεκριμένες περιοχές.

Προηγούμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗΝ 71η ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ
Επόμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ “ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” AΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. Γ. ΚΑΛΑΝΤΖΗ