ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΥΜΑ – Θ ΣΤΗ 71η Δ.Ε.Θ.

1484398747
1484398747
Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το περίπτερο του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της 71ης Δ.Ε.Θ.
Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε  από τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργο Καλαντζή στο περίπτερο του ΥΜΑ-Θ, το οποίο είναι διαδραστικό, ανοικτό, προάγει την ιδέα της καινοτομίας και ενημερώνει τους επισκέπτες  μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας.

Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού ο κ. Καλαντζής  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η παρουσία του πρωθυπουργού σήμερα εδώ, στην έκθεση της καινοτομίας  και στο περίπτερο του Υπουργείου μας που εκπέμπει το μήνυμα «Καινοτολμώ», έχει για μας  ιδιαίτερη αξία. Κι αυτό επειδή ο Κώστας Καραμανλής είναι εκείνος που …. καινοτόλμησε πρώτος  απ όλους, ενισχύοντας το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με νέες και ουσιαστικές αρμοδιότητες. Αρμοδιότητες που απελευθερώνουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του και το κάνουν πραγματικό εκφραστή των κυβερνητικών πολιτικών στη Βόρεια Ελλάδα. Θέλω επίσης μ’ αυτή την ευκαιρία, να καλέσω όλους τους πολίτες, να επισκεφθούν το περίπτερο του Υπουργείου μας στη Διεθνή Έκθεση. Για να γνωρίσουν από κοντά τόσο τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε για την ανάπτυξη στη Μακεδονία  και τη  Θράκη, όσο και τις δράσεις που προωθούμε μέσα από το νέο οργανόγραμμα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των Βορειοελλαδιτών από τις υπηρεσίες του κράτους».

Ο Υπουργος κ. Καλαντζής και οι συνεργάτες  του, δώρησαν στον Πρωθυπουργό και ένα καλαίσθητο αναμνηστικό ντοσιέ με το μήνυμα “καινοτολμώ”  που περιείχε βιβλία Βορειοελλαδιτών Λογοτεχνών.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Επόμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗΝ 71η ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ