ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ

ypes press002
ypes press002

Προετοιμασία και ετοιμότητα κρατικού μηχανισμού. Αντιμετώπιση ενδεχόμενου καύσωνα και πυρκαγιών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Με στόχο την προστασία των πολιτών και την αποτελεσματική θωράκιση της κρατικής μηχανής στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2006 και ώρα 13:00, θα προεδρεύσει στο υπουργείο ευρείας σύσκεψης με θέμα την προετοιμασία και ετοιμότητα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου καύσωνα ή πυρκαγιάς σε δασικές ή αγροτολιβαδικές εκτάσεις.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, ο γενικός επιθεωρητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόρειας Ελλάδας, οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, ο διευθυντής του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες στο ΥΜΑ-Θ.

Προηγούμενο άρθροΔΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επόμενο άρθροΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ