Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΥΚΩΝ

ypes press002
ypes press002

Οριστική λύση στο πρόβλημα των αστικών λυμάτων της περιοχής

Την κατασκευή ενός πρόσθετου έργου, ζωτικής σημασίας για την περιοχή της κοινότητας των Πεύκων, ανήγγειλε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του έργου της ΕΥΑΘ Παγίων: «Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων περιοχών Σίνδου (δήμου Εχεδώρου) και κοινότητας Πεύκων Θεσσαλονίκης»

Πρόκειται για την κατασκευή τμήματος αγωγού λυμάτων που θα συνδεθεί με τον κεντρικό αγωγό της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσιαρτσιώνης η χρηματοδότηση του έργου ύψους 2 εκ. ευρώ έχει εξασφαλιστεί και ήδη προχωρά η σύνταξη των τευχών δημοπράτησης.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης δήλωσε τα εξής:

«Επειδή από τη μελέτη του έργου διαπιστώθηκε ότι στο φάκελο που είχε υποβληθεί στην Ε.Ε. από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΑΘ Παγίων δεν είχε περιληφθεί το τμήμα του αγωγού που θα οδηγήσει τα λύματα στον κεντρικό αγωγό της Θεσσαλονίκης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε συνεργασία με τις διοικήσεις της ΕΥΑΘ Παγίων και της ΕΥΑΘ Α.Ε. προχωρούμε στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης αυτού του συγκεκριμένου αγωγού, με το συνοδεύον σ’ αυτόν αντλιοστάσιο, αφού προηγουμένως εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση κατασκευής, ύψους 2 εκ. ευρώ. Το έργο θα δημοπρατηθεί έως τον Ιανουάριο του 2006, ώστε να ολοκληρωθεί ταυτόχρονα με το έργο που εγκαινιάσαμε απόψε». 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ: “ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ