ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 6/5/2005 ΕΩΣ 8/5/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2005

ΩΡΑ 20:00

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου με θέμα «Παράδοση και Νεοτερικότητα», που συνδιοργανώνουν η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου και ο Δήμος Ορεστιάδας.
Πρόκειται για το 5ο συνέδριο της Ένωσης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαΐου 2005.

· Τόπος: Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», Ορεστιάδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις μνήμης των 318 θυμάτων της Ναζιστικής Θηριωδίας στις 24 Απριλίου 1944.

· Τόπος: Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Δημοτικό Διαμέρισμα Πύργων, Βέρμιο, Κοζάνη.

___________________

ΩΡΑ 13:00

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ «Ιωάννης Σκαρκαλάς» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας.

· Τόπος: Γήπεδο «Ιωάννης Σκαρκαλάς», Κοζάνη.

___________________

ΩΡΑ 19:30

Ο κ. Τσιαρτσιώνης θα εγκαινιάσει τη Μαιευτική – Γυναικολογική – Χειρουργική κλινική «Γένεσις» και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

· Τόπος: Κλινική «Γένεσις», τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία, Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση – αναμετάδοση.

Προηγούμενο άρθροΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ Α.Ε. ΖΗΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 32ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ