ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 22/4/2005 ΕΩΣ 24/4/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 18:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του δήμου Ελευθερίου – Κορδελιού, στην οποία θα παρουσιαστεί ο «Χορός της Κοζάνης» που είναι ένα από τα πασχαλιάτικα έθιμα της Γαλατινής του δήμου Ασκίου Κοζάνης.

Την εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ, θα παρουσιάσει ο Μορφωτικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατινής «Αγία Παρασκευή.

· Τόπος: Αυλή 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Ελευθερίου Κορδελιού, επί της οδού Α. Παπανδρέου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 11:00

Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με την παρουσία του ΥΜΑ-Θ κ. Νίκου Τσιαρτσιώνη, οργανώνει πανηγυρική εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Χρυσού Ιωβηλαίου του Υπουργείου θα τιμηθούν οι δέκα εν ζωή διατελέσαντες στο ΥΜΑ-Θ Υπουργοί. Ειδική απονομή θα γίνει στον πρώην Υπουργό κ. Νικόλαο Μάρτη, ως μακροβιότερο Υπουργό.

Θα ακολουθήσει δεξίωση και παράλληλη προβολή τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ της ΕΤ-3, το οποίο παρουσιάζει την ιστορική φυσιογνωμία και εξέλιξη της περιοχής του Διοικητηρίου. Στους χώρους του Υπουργείου θα λειτουργεί, επίσης, έκθεση με φωτογραφικό υλικό και άλλα εκθέματα από το πολύχρονο έργο και τις δραστηριότητες των διευθύνσεων και των εποπτευόμενων φορέων – οργανισμών του ΥΜΑ-Θ.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα  παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στις εκδηλώσεις για την 90η´ επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, που συνδιοργανώνουν  η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή.

ΩΡΑ 10:45
Επιμνημόσυνη δέηση

·  Τόπος: Ορθόδοξος Ιερός Αρμενικός Ναός της Παναγίας, Διαλέττη 4, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 11:30
Εκδήλωση

·  Τόπος: Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 13:30
Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας

·  Τόπος: Ηρώο Γ´ Σώματος Στρατού, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005 ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
Επόμενο άρθροΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΙΩΒΗΛΑΙΟΥ