ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 21/2/2005

ypes press002
ypes press002

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 08:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα αναχωρήσει από το Σιδηροδρομικό Σταθμό του ΟΣΕ Θεσσαλονίκης με συρμό για τον Προμαχώνα, στον οποίο θα επιβαίνουν επίσημοι προσκεκλημένοι και δημοσιογράφοι.

Ο κ. Τσιαρτσιώνης, θα παραστεί στη συνάντηση που θα έχει ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα με τον Βούλγαρο ομόλογό του και Αντιπρόεδρο της βουλγαρικής κυβέρνησης κ. Nikolay Vassilev.

• Τόπος: Σιδηροδρομικός Σταθμός του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

_____________

ΩΡΑ 11:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θα παραστεί στην Ελληνο-Βουλγαρική Διμερή Υπουργική Συνάντηση, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο Υπουργών Μεταφορών στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Μεταφορών των χωρών – μελών του ΟΣΕΠ που έγινε στη Θεσσαλονίκη (28/1/05).

Αντικείμενο της Συνάντησης είναι η από κοινού υπογραφή Πρωτοκόλλου συνεργασίας σε θέματα οδικών και σιδηροδρομικών συνδέσεων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας.

Στη Συνάντηση, θα παραβρίσκεται επίσης ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αδάμ Ρεγκούζας. 

• Τόπος: Σιδηροδρομικός Σταθμός του ΟΣΕ στον Προμαχώνα.

Να σημειωθεί ότι,  πριν από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου, οι προαναφερθέντες Υπουργοί θα επισκεφτούν (Ώρα 11:00) τον οδικό συνοριακό σταθμό στα Kulata και το φυλάκιο του Προμαχώνα.

Προηγούμενο άρθροΟ Γ.Γ. TΟΥ ΥΜΑ-Θ, ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΝΙΚΑΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (20/2/05) ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ