ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 27/1/2005 & 28/1/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:00

Ο ΥΜΑ-Θ θα δεχθεί εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα κ. Charles Ries.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

_______________

ΩΡΑ 10:30

Ο ΥΜΑ-Θ συγκαλεί σύσκεψη με θέμα «Ο Συγκοινωνιακός Χάρτης της Θεσσαλονίκης», στην οποία θα συμμετάσχει ο Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, καθώς και όλοι οι συναρμόδιοι φορείς της πόλης.
 
Στη σύσκεψη που θα γίνει, με την προεδρία των δύο υπουργών, θα πάρουν μέρος οι Γενικοί Γραμματείς του ΥΜΑ-Θ καθηγητής Λουκάς Ανανίκας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Τσιότρας, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Τόσκας.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

_______________
 

ΩΡΑ 12:00

Ο ΥΜΑ-Θ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων κατά τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την εθνική ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. 

· Τόπος: Συμβολή των οδών Αλ. Παπαναστασίου & Κων. Καραμανλή.

_______________

ΩΡΑ 14:00

Ο ΥΜΑ-Θ θα δεχθεί εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα κ. Jar. Culebo.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

_______________

ΩΡΑ 20:30

Ο ΥΜΑ-Θ θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων κατά τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο.

· Τόπος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:00

Ο ΥΜΑ-Θ θα παραστεί στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών των χωρών – μελών της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), της οποίας η χώρα μας έχει την προεδρία έως τον Απρίλιο του 2005.
 
· Τόπος: Ξενοδοχείο «Hyatt Regency», Θεσσαλονίκη.

_______________

ΩΡΑ 20:30

Ο ΥΜΑ-Θ θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών των χωρών – μελών της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).

· Τόπος: Κυβερνείο, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΓΙΣ”
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ