ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑ–Θ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΖΟ

ypes press002
ypes press002

Έμφαση στη συμβολή του ανθρωπινου δυναμικού – Περισσότεροι τροχονόμοι στην πόλη

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου 2004, δέχθηκε επίσκεψη από τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο Γεώργιο Ανδραβίζο.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, ο κ. Τσιαρτσιώνης δήλωσε: «Συζητήσαμε πολλά θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, ένα από τα οποία ήταν το μεγάλο πρόβλημα της πόλης, το κυκλοφοριακό. Θέματα για τα οποία θα πρέπει να εργαζόμαστε σκληρά και είμαστε αποφασισμένοι να τα αντιμετωπίσουμε. Η σημερινή επίσκεψη είχε την έννοια της γνωριμίας και της έναρξης ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ του υπουργείου και της εδώ διεύθυνσης, προκειμένου να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι, όταν το ανθρώπινο δυναμικό έχει την καλή διάθεση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, από εκεί και πέρα, μπορεί να αντικαταστήσει τις όποιες τυχόν αστοχίες από τεχνικής πλευράς. Χωρίς αυτό το δυναμικό και τη διάθεση για δουλειά, τίποτα δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα».

Ο κ. Τσιαρτσιώνης, αναφερόμενος στη νέα δομή του ΥΜΑ-Θ, τόνισε: «Είναι γνωστό ότι έχουμε συγκροτήσει τον πυρήνα της νέας διεύθυνσης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, που θα ασχολείται με τα θέματα της εδώ αστυνομίας και γενικότερα της Μακεδονίας και Θράκης. Σ´ αυτό το θέμα, έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία».

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδραβίζος ανέφερε: «Διαβεβαίωσα τον υπουργό ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και ιδιαίτερα του οργανωμένου εγκλήματος σε όλες τις εκφάνσεις του, όπως η διακίνηση και εμπορία ανθρώπων – λαθρομεταναστών, τα ναρκωτικά, τα οικονομικά εγκλήματα, καθώς επίσης για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, για την παροχή πιο αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πολίτες και γενικότερα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής».

Όσον αφορά το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης επισήμανε: «Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε όσο μπορούμε την υπηρεσία της Τροχαίας. Θέλουμε λίγο πιο έντονη την παρουσία της μέσα στην πόλη. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι το κυκλοφοριακό δεν είναι θέμα μόνο της Τροχαίας ή της Αστυνομίας. Είναι θέμα και άλλων πολλών παραγόντων. Υπάρχει έλλειψη έργων υποδομής. Ωστόσο, εμείς θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την αντιμετώπιση αυτού του σοβαρότατου προβλήματος».

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΪΑΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΜΑ-Θ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ