ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ EXPO 2007 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ypes press002
ypes press002

Συνάντηση Εργασίας για EXPO 2007 στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Πασχαλίδη, του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννη Ζαφειρόπουλου , του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Μηνά Σταυρακάκη και του Πρόεδρου και του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Γραφείου Εκθέσεων (ΒΙΕ) κ.κ. Gilles Nogues και Vincente G. Loscertales πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όπου συζητήθηκαν οι εμπειρίες από τις τελευταίες μεγάλες Παγκόσμιες Εκθέσεις στη Σεβίλλη, τη Λισσαβώνα και το Αννόβερο εκδηλώθηκε σε μια πρώτη διερευνητική προσέγγιση το ελληνικό ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοργάνωσης της EXPO 2007 στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα το απόγευμα η αντιπροσωπεία του Διεθνούς Γραφείου Εκθέσεων θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη .

Μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης δήλωσε: ” Η Θεσσαλονίκη έχει την ικανότητα να αναλάβει τη διοργάνωση της ΕΧΡΟ 2007 . Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν ορατό ορίζοντα κι’ αυτός μπορεί να είναι η ΕΧΡΟ 2007. Έτσι μπορούμε να εργαστούμε καλύτερα , με τη μέθοδο των μετρήσιμων στόχων για την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων υποδομής της πόλης”.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ VOJISLAV KOSTUNICA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (26 ΧΛΜ.) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ (ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ)