ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008

ypes press002
ypes press002

         O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, αύριο Πέμπτη 17 Απριλίου στις 18¨30 το απόγευμα, θα παραβρεθεί εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, στην τελετή εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο αμφιθέατρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος, ενώ τις επόμενες μέρες, το πρόγραμμα του κ. Υπουργού έχει ως εξής:

         Την Παρασκευή 18 Απριλίου, θα επισκεφθεί στις 11¨00 το πρωί το ίδρυμα «Μέριμνα Παιδιού» (Εθν.Αμύνης 17) και στις 12¨00 το μεσημέρι το Δημαρχείο Καλαμαριάς.

         Το Σάββατο 19 Απριλίου, θα επισκεφθεί στις 10¨00 το πρωί τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και στις 21¨00 το βράδυ το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα παρακολουθήσει την παράσταση του Εθνικού Μπαλέτου Βελιγραδίου.

         Την Κυριακή των Βαΐων, στις 9¨00 το πρωί θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 11¨30, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» και στη συνέχεια (13¨30) θα μεταβεί στο Ηρώο του Γ´ΣΣ για την τελετή κατάθεσης στεφάνων, στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας.

         Τη Μ. Δευτέρα, στις 10¨00 το πρωί, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ευόσμου και αμέσως μετά, στις 12¨00 το μεσημέρι, θα μεταβεί στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την «παγκόσμια δράση για την προστασία της υγείας από τις κλιματολογικές συνθήκες».

         Τη Μ. Τρίτη στις 9¨00 το πρωί, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο Τριανδρίας.

         Τη Μ. Τετάρτη στις 13¨00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Υπουργού τελετή για τους εργαζόμενους του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης ενόψει του Πάσχα.

         Τη Μ. Πέμπτη και ώρα 12¨00 το μεσημέρι θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί στον Ορθόδοξο Ιερό Αρμενικό Ναό της Παναγίας (Διαλεττή 4), για τα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Επόμενο άρθροΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓAΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ