Συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα της αγοράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης

3-4-2024 foto ymath 007

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

για τα προβλήματα της αγοράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα της αγοράς στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης συγκαλεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2025, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Το Συντονιστικό θα συνεδριάσει στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα “Νικόλαος Μάρτης” του ΥΜΑΘ.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, Πρόεδροι των Επιμελητηρίων και των Εμπορικών Συλλόγων της πόλης και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε στο ΥΜΑΘ η έκθεση “Ζωγραφική και Αγιογραφία με θέμα την Μακεδονία και την Θράκη”
Επόμενο άρθρο“Θέλουμε τις επιχειρήσεις και τις στηρίζουμε-Προτεραιότητά μας οι νέες θέσεις εργασίας σε ολη τη Μακεδονία και τη Θράκη” Συνέντευξη του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα στo mkdn.gr