«Έξυπνες λύσεις» για το Fly Over στη συνάντηση Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα-Δημήτρη Παπαστεργίου

Gkioulekas_Papastergiou

«Έξυπνες λύσεις» για το Fly Over

στη συνάντηση Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα-Δημήτρη Παπαστεργίου

«Έξυπνες λύσεις» που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν άμεσα για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων από τις συνέπειες στο κυκλοφοριακό, εξαιτίας των εργασιών κατασκευής του Fly Over, συζήτησε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, συζήτησαν θέματα ψηφιακής μεταρρύθμισης της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας και της Θράκης, με τον Υφυπουργό να θέτει το ζήτημα της ακόμα μεγαλύτερης επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού της Βόρειας Ελλάδας, η οποία διαδραματίζει ενεργό ρόλο στο πεδίο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, μέσω της μεταφοράς τεχνογνωσίας σε επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να υπηρετηθεί καλύτερα ο στόχος της αμεσότερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Δημήτρης Παπαστεργίου και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν, από κοινού, ενημερωτική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τα πολλαπλά οφέλη της ψηφιοποίησης του κράτους και της αυτοδιοίκησης και τον θετικό αντίκτυπο που έχει αυτή η εμβληματική μεταρρύθμιση στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνεδρίαση Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over : «Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων»
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα με τον ΥΜΑΘ Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα