Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στους συνοριακούς σταθμούς Προμαχώνα και Ευζώνων

Konstantinidis_Promaxonas_1

Konstantinidis_Eyzonoi_1 Konstantinidis_Eyzonoi_2
Konstantinidis_Promaxonas_2

Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στους συνοριακούς σταθμούς Προμαχώνα και Ευζώνων

Επίσκεψη στα τελωνεία του Προμαχώνα και των Ευζώνων πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου και συζήτησε τις δυνατότητες βελτίωσης των υποδομών και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, με τους τελωνειακούς και αστυνομικούς υπαλλήλους που υπηρετούν σε αυτούς.

Δεδομένου ότι οι συνοριακοί σταθμοί Προμαχώνα και Ευζώνων είναι δυο από τις βασικές χερσαίες πύλες εισόδου στη χώρα, με υψηλό αριθμό διελεύσεων επιβατικού και εμπορικού χαρακτήρα, ο κ. Κωνσταντινίδης συζήτησε με το στελεχιακό δυναμικό πιθανές βελτιωτικές παρεμβάσεις, με στόχο την ομαλότερη διέλευση των οχημάτων, ιδιαίτερα τους μήνες αιχμής. Επίσης, τους συνεχάρη για τις επιτυχίες που καταγράφουν, όσον αφορά στην πρόληψη και καταστολή του λαθρεμπορίου.

Στο τελωνείο των Ευζώνων, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε το Κιλκίς ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, στο οποίο συμμετείχαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και πρώην Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης και ο αδελφός του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρντο.

 

 

Προηγούμενο άρθροΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Balkan Energy Forum στην Κοζάνη
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, στη Βεργίνα τηλεόραση και την εκπομπή “Καμπάνες”,. με τον δημοσιογράφο Σπύρο Παπαδάκη