Συνάντηση του ΥΜΑΘ, Στάθη Κωνσταντινίδη, με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας κυρία Maria Olson

Konstantinidis_Olson_1

Konstantinidis_Olson_2 Konstantinidis_Olson_3

Συνάντηση του ΥΜΑΘ, Στάθη Κωνσταντινίδη, με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας κυρία Maria Olson

Συνάντηση εργασίας με την Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, κυρία Maria dG Olson, πραγματοποίησε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στη Θεσσαλονίκη κ. Jerry Ismail.

Συζητήθηκαν οι στοχευμένες πολιτικές που υλοποιεί η κυβέρνηση για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Μακεδονίας και της Θράκης, η πρόοδος των σημαντικών έργων υποδομής που βρίσκονται υπό σχεδιασμό και κατασκευή στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και ο σταθεροποιητικός ρόλος που διαδραματίζει η πατρίδα μας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Επιπρόσθετα, ο Υφυπουργός και η κυρία Olson αναφέρθηκαν στην προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων στους τομείς της ενέργειας και των υψηλών τεχνολογιών, δεδομένου ότι στη Βόρεια Ελλάδα δραστηριοποιείται ένα ελκυστικό οικοσύστημα καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό υψηλής κατάρτισης.

Προηγούμενο άρθροΣτο Διοικητήριο η 1η Συνάντηση Εθνικών Αρχών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τους Ευρωπαϊκούς Ομίλους Εδαφικής Συνεργασίας-ΕΟΕΣ
Επόμενο άρθροΔεκατρία εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Θεσσαλονίκης για τη νυχτερινή αποκομιδή απορριμμάτων, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας λόγω Fly Over