Συνάντηση του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Χαλκιδικής

DSC_1729

DSC_1733

Σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Χαλκιδικής κ. Αριστοτέλη Κασσανδρινό και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλη Μιχαλούδη, μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κυρία Κατερίνα Ζωγράφου.

Ο Πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου εξέθεσαν στον κ. Κωνσταντινίδη τα ζητήματα του κλάδου και ζήτησαν τη συνδρομή του για τη στήριξη της μελισσοκομίας, η οποία αποτελεί σημαντικό προϊόν για τη Χαλκιδική και τη διατροφική αλυσίδα μας.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση αγροτών του Ν. Κοζάνης με τον ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη
Επόμενο άρθροΣτάθης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Βρούτσης: «Πρωτοφανής σε αύξηση η χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης»