Στάθης Κωνσταντινίδης από Νιγρίτα: «Η ισχυρή Ελλάδα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στα Βαλκάνια»

Konstantinidis_Nigrita_1

Konstantinidis_Nigrita_1 Konstantinidis_Nigrita_2 Konstantinidis_Nigrita_3 Konstantinidis_Nigrita_4 Konstantinidis_Nigrita_5

Στάθης Κωνσταντινίδης από Νιγρίτα: «Η ισχυρή Ελλάδα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στα Βαλκάνια»

«Η ισχυρή Ελλάδα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στα Βαλκάνια», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, από τη Νιγρίτα, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την 111η επέτειο απελευθέρωσης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρέστη στη δοξολογία, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο Νιγρίτας και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση.

Στο μήνυμά του ο Υφυπουργός τόνισε τα εξής: «Από τις 17 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 1913, από τα Πλατανούδια μέχρι τη Νιγρίτα, ο ελληνικός στρατός με γενναιότητα και αυτοθυσία άνοιξε το δρόμο για την λευτεριά.

Ένδοξες σελίδες ιστορίας, που προστέθηκαν στα σπουδαία κεφάλαια ηρωισμού του Έθνους μας.

Η μνήμη κρατάει ζωντανό τον αγώνα τους κι έτσι η θυσία τους γίνεται ιερή παρακαταθήκη.  Θυμόμαστε και τιμούμε.

Εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στην 111η επέτειο απελευθέρωσης της Νιγρίτας, έχω να επισημάνω ότι η πατρίδα μας είναι θωρακισμένη απέναντι σε κάθε επιβουλή. Με αισθήματα υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης αγωνιζόμαστε για την ευημερία και την πρόοδο του λαού και της πατρίδας μας.

Η ισχυρή Ελλάδα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στα Βαλκάνια» σημείωσε ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΣ προς τους Έλληνες του εξωτερικού για επιστολική ψήφο: Ευκαιρία να συνδιαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το παρόν και το μέλλον της χώρας μας
Επόμενο άρθροΣεμινάριο στο Διοικητήριο για την «Αντισεισμική Προστασία Εργασιακού Χώρου»