Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη με την Δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου

Konstantinidis_Andreadou_1

Konstantinidou_Andreadou_2

Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη με την Δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου

ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με τη νεοεκλεγμένη Δήμαρχο Λαγκαδά κα. Νίκη Ανδρεάδου.

Η κα. Ανδρεάδου ανέπτυξε στον Υφυπουργό το όραμα, τον σχεδιασμό και τις φιλοδοξίες της νέας δημοτικής αρχής, θέτοντας ως βασικές προτεραιότητες την κάλυψη των αναγκών σε υποδομές, τη βελτίωση της καθημερινότητας, την κατασκευή νέων σχολείων, την αγροτική οδοποιία, την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής. «Σε συνεργασία με τους νέους αντιδημάρχους και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα εργαστούμε με προσήλωση και επιμονή για έναν βιώσιμο, σύγχρονο, πράσινο, λειτουργικό, ψηφιακό δήμο Λαγκαδά» σημείωσε η νέα Δήμαρχος.

Ο κ. Κωνσταντινίδης της ευχήθηκε «καλή επιτυχία και γόνιμη θητεία επ’ ωφελεία των πολιτών», σημειώνοντας ότι η σημερινή πρώτη συνάντηση αποτελεί αφετηρία μιας σταθερής συνεργασίας. «Έχω τη ρητή εντολή από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να παρακολουθώ και να ενισχύω τη δρομολόγηση και υλοποίηση των έργων στη γεωγραφική περιοχή αναφοράς του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Και όταν μιλούμε για έργα δεν επικεντρώνουμε την προσοχή μας μονάχα στα λεγόμενα μεγάλα και εμβληματικά, αλλά σε όλες τις δράσεις και παρεμβάσεις που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες. Σε όλα αυτά θα είμαστε αρωγοί και μέσα από τον καλύτερο δυνατό συντονισμό θα πετύχουμε τη διάχυση της ανάπτυξης σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα» ανέφερε ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

 

Προηγούμενο άρθρο(Video) Ομιλίας προϋπολογισμού 2024 του Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) κ. Στάθη Κωνσταντινίδη
Επόμενο άρθροΕυχές Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας και Θράκης) Ευστάθιου Κωνσταντινίδη