Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Kentro Typoy_1

Kentro Typoy_2

Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για τις αυτοδιοικητικές εκλογές  της 8ης Οκτωβρίου

Όλα είναι έτοιμα στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για την υποδοχή των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, των ανταποκριτών ξένου Τύπου και των εκπροσώπων δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών, που θα επισκεφθούν το Διοικητήριο για να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τη ροή των αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο μοντέλο που εφαρμόστηκε στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, για τρίτη φορά, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα “Νικόλαος Μάρτη” του Διοικητηρίου, θα λειτουργήσει Κέντρο Τύπου, όπου θα μεταδίδονται τα αποτελέσματα για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας.

Παράλληλα, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Μακεδονίας και της Θράκης, στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου, www.mathra.gr, έχει αναρτηθεί ειδική ενότητα με τον διακριτικό τίτλο “Μάθε που ψηφίζεις”. Σε αυτήν οι συμπολίτες μας μπορούν να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι και θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, συμπληρώνοντας ορισμένα προσωπικά στοιχεία όπως είναι για παράδειγμα ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός και το ονοματεπώνυμό τους.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης,  ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Γενικό Διευθυντή του Τομέα,  κ. Θεοφύλακτο Παπαδόπουλο, για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των λειτουργικών συστημάτων του Κέντρου Τύπου και συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού για την σωστή προετοιμασία και την αποτελεσματικότητά τους.

Όπως τόνισε σχετικά: «Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, θέτοντας στη διάθεση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και των εκπροσώπων δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών, τα κατάλληλα εργαλεία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους σε ακόμα μια εκλογική βραδιά. Με τον τρόπο αυτόν συμβάλλουμε και εμείς στη διαφάνεια και την καλύτερη διεξαγωγή της κορυφαίας για την αυτοδιοίκηση δημοκρατικής διαδικασίας. Ανοίγουμε, λοιπόν, τις πύλες μας και τους ενημερώνουμε άμεσα για τα εκλογικά αποτελέσματα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα».

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη
Επόμενο άρθροΥπογράφηκε η νέα σύμβαση για τον επιφανειακό καθαρισμό του Θερμαϊκού κόλπου