Την Πέμπτη 03 Αυγούστου η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου για το Fly Over

DSC_1343

Την Πέμπτη 03 Αυγούστου η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου για το Fly Over

Την Πέμπτη 03 Αυγούστου, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου για τα συγκοινωνιακά ζητήματα σε σχέση με τις εργασίες κατασκευής του Fly Over.

Το συντονιστικό όργανο αποτελείται από αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς στα συγκοινωνιακά θέματα της Θεσσαλονίκης και θα συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση.

Αποστολή του είναι η αλληλοενημέρωση των φορέων σε θέματα αρμοδιοτήτων, η καταγραφή θεμάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν τους επόμενους μήνες αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του έργου, η κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση πιθανών δυσχερειών στην κυκλοφορία των οχημάτων κατά την διάρκεια των εργασιών και η επικοινωνία των ζητημάτων που χρήζουν παρέμβασης στα συναρμόδια Υπουργεία.

Προηγούμενο άρθροΣημεία συνέντευξης Στάθη Κωνσταντινίδη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» «Η Βόρεια Ελλάδα θα τρέξει με ταχύτερους ρυθμούς»
Επόμενο άρθροΞεκινά η κυκλοφοριακή μελέτη για την ομαλή πορεία του Fly Over Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ζητώ από όλους συνέργεια και αποτελεσματικότητα»