Συνεργασία Στάθη Κωνσταντινίδη-Παύλου Μαρινάκη στο Διοικητήριο

25-08-2023-Konstantinidis_Marinakis

Συνεργασία Στάθη Κωνσταντινίδη-Παύλου Μαρινάκη στο Διοικητήριο

Συνεργασία με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Παύλο Μαρινάκη, είχε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης.

Σε αυτήν συζητήθηκαν η προετοιμασία της επικείμενης σύσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους παραγωγικούς, επιστημονικούς και οικονομικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, ενόψει των εγκαινίων της 87ης διοργάνωσης της Δ.Ε.Θ. και η υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος στη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε πως «χάρη στα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται ή βρίσκονται σε κάποιο στάδιο υλοποίησης, η Βόρεια Ελλάδα αποκτά μια ιδιαίτερη δυναμική και νέα ταυτότητα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ποιοτικούς δείκτες διαβίωσης για τους κατοίκους της, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους επισκέπτες της, δημιουργικό περιβάλλον έρευνας και καινοτομίας και τελικά από ένα πλουραλιστικό, παραγωγικό και αναπτυξιακό πρότυπο».

«Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα είναι υψηλή μας προτεραιότητα. Αναβαθμίζονται καθημερινά, αποκτούν επιτέλους τις υποδομές που δικαιούνται καθώς μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την πόλη υλοποιούνται. Η Κυβέρνηση έχει μόνιμα το βλέμμα της στραμμένο στη Μακεδονία και τη Θράκη» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης.

Προηγούμενο άρθροH 87η ΔΕΘ στο επίκεντρο της συνάντησης του Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη κ. Anton Markov
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Στάθη Κωνσταντινίδη στον 102 Fm της ΕΡΤ3 και την εκπομπή “Αίθουσα Σύνταξης”, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μητράκη