ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

DSC_1293

DSC_1294

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τις πύλες του για ακόμη μια φορά με αφορμή τις εκλογές της 25ης Ιουνίου άνοιξε ο τομέας Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών, σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους κομμάτων για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διακριτή προβολή των αποτελεσμάτων των εκλογικών περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα όπως και στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, διαπιστευμένοι εκπρόσωποι κομμάτων και δημοσιογράφοι όλων των μέσων ενημέρωσης είχαν τη δυνατότητα να πληροφορούνται άμεσα για το εκλογικό αποτέλεσμα, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο Διοικητήριο, με την κάλυψη να μεταδίδεται και αυτή τη φορά με απόλυτη επιτυχία.

Για τη συμμετοχή τους στο «Κέντρο Τύπου» του τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών και την παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας διαπιστεύτηκαν περί τους 30 εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης τοπικής και εθνικής εμβέλειας καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων ενώ έγινε απευθείας σύνδεση με το τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης TV100.

Τέλος, ο τομέας Μακεδονίας Θράκης, με σχετικό link στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, λειτούργησε και ως help desk για τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης σε θέματα εκλογικής διαδικασίας, φέρνοντας πιο κοντά τον πολίτη στο Υπουργείο.

DSC_1295

DSC_1279

Προηγούμενο άρθροΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ « ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ (BorPres)»
Επόμενο άρθροΣτάθης Κωνσταντινίδης: “Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξιος της αποστολής μου”