Εκδήλωση της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του ΥΠΕΣ για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο

DSC_0810-1

Εκδήλωση της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του ΥΠΕΣ για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο

 

Εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022 . Εμπειρίες υλοποίησης προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων και νέες επενδυτικές προοπτικές» διοργάνωσε στο πλαίσιο του οικονομικού και επιχειρηματικού πολυσυνεδρίου Money Show 2023 η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει, με την στήριξη του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Σταύρου Καλαφάτη.

Σκοπός της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν να ενδυναμώσει την επικοινωνία μεταξύ των Φορέων που εμπλέκονται στις διαδικασίες εφαρμογής των Αναπτυξιακών Νόμων όπως δημόσια διοίκηση, σύμβουλοι επιχειρήσεων, ορκωτοί λογιστές, ελεγκτικές εταιρείες και φυσικά οι επιχειρηματικοί / επενδυτικοί Φορείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κατατέθηκαν από έμπειρα στελέχη οι εμπειρίες, τα προβλήματα και οι καλές πρακτικές από την υλοποίηση προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων καθώς και οι προοπτικές που διαφαίνονται με την εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού νόμου 4887/2022.

Ομιλητές :

– κ. Δημοσθένης Ταχταλίδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων (ΥΠ. ΕΣ, Τομέας Μακεδονίας και Θράκης.

– κα. Μελίνα Βακαλοπούλου, Στέλεχος Τμήματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και Κινήτρων της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

– κ. Γρηγόρης Τσαραμανίδης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, εκπρόσωπος Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ).

– Βύρων Αλεξιάδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπρόσωπος Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ).

Την συζήτηση συντόνισε ο κ. Αναστάσιος Ζαφειρίδης, αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Ενημέρωσης Επενδυτών και Επικοινωνίας του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του ΥΠ.ΕΣ.

Ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του ΥΠ.ΕΣ κ. Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Σταύρου Καλαφάτη.

 Τα στελέχη της Διεύθυνσης προσδοκούν, μέσα από αυτή την ενημερωτική εκδήλωση να θέσουν τις βάσεις μίας συνεχούς επικοινωνίας σε θέματα που αφορούν την υλοποίηση των επενδυτικών νόμων και τις αναπτυξιακές προοπτικές του νέου Ν. 4887/2022.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣημεία της συνέντευξης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην εφημερίδα “ΤοManifesto” και τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη