Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών

16

26

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών

Στ. Καλαφάτης: «Υποκλινόμαστε στην αξιοσύνη, την τόλμη και τη λεβεντιά των πεσόντων πυροσβεστών»

Στην τελετή για τον εορτασμό της «Ημέρας Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων, σε δήλωσή του τόνισε:

«Είμαστε, σήμερα, εδώ, για να πούμε ένα μεγάλο και ειλικρινές Ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος που μέρα και νύχτα, βρίσκονται δίπλα στους πολίτες.

Δίνοντας μάχες σε όλα τα μέτωπα και θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία μας. Βάζοντας πάνω από τις οικογένειές τους, το υπηρεσιακό καθήκον.

Κάποιοι από αυτούς χάνονται την ώρα της μάχης με τις φωτιές και τις πλημμύρες. Αυτούς, τους ηρωικούς πυροσβέστες, τους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος, τιμούμε σήμερα. Υποκλινόμαστε στην αξιοσύνη, την τόλμη και τη λεβεντιά τους. Τιμούμε την προσφορά τους στην Πατρίδα.

Ας είναι αιωνία η μνήμη τους».

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Επέτειο Υπογραφής της Ανακωχής και Λήξης του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή