Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

30-9-2022-041

30-9-2022-039

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

Στ. Καλαφάτης: «Τιμούμε εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ΄το «Εγώ» και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός».

«Τιμούμε σήμερα εκείνους που σκέφτονταν τι παραπάνω μπορούν να δώσουν και όχι τι να πάρουν από την Πατρίδα. Εκείνους που έδωσαν μερίδιο της δημιουργίας τους στους αγώνες του Έθνους για την ελευθερία. Αλλά και στις προσπάθειες του κράτους για καλύτερη εκπαίδευση και υγεία. Εκείνους που σε δύσκολες εποχές συνέβαλαν στην πρόοδο και την ανάπτυξη με έργα, που άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας.

Εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ΄το «Εγώ». Και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός. Εκείνους που το έργο τους έγινε σύμβολο προσφοράς και φιλοπατρίας. Τμήμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

Τιμούμε τους εθνικούς ευεργέτες. Τους μεγάλους Έλληνες που στάθηκαν άξιοι τιμής και εθνικής ευγνωμοσύνης», τόνισε ο  Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σε δήλωσή του στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών, στον Ι. Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Αμέσως μετά ο κ. Καλαφάτης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Εθνικών Ευεργετών, εντός της Δ.Ε.Θ.

 

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στις Εκδηλώσεις Μνήμης της 81ης Επετείου για τα Θύματα της Βουλγαρικής Θηριωδίας, τον Σεπτέμβριο του 1941, στο Δήμο Δράμας
Επόμενο άρθροΣημεία τοποθέτησης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στο Beyond Summit στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond με θέμα: «Θεσσαλονίκη 2030, Τεχνολογία και Καινοτομία».