Δωρεά 2.000 μασκών από τις εκδόσεις “Μαλλιάρης Παιδεία” στη μάχη κατά της μετάδοσης της πανδημίας

ypes press002
ypes press002

ΔΩΡΕΑ 2.000 ΜΑΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ “ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ” ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Δωρεά 2.000 ιατρικών μασκών υψηλής ποιότητας οι οποίες θα αξιοποιηθούν στη μάχη κατά της μετάδοσης της πανδημίας και πενήντα 18τομων εγκυκλοπαιδειών “Παιδεία” έκανε ο εκδοτικός οίκος “Μαλλιάρης Παιδεία” στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα συστράτευσης και ευθύνης του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Το υλικό παραδόθηκε σήμερα στο Διοικητήριο από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη και θα διατεθεί σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και βιβλιοθήκες σχολείων παραμεθόριων περιοχών.

Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε τον κ. Αντώνη Μαλλιάρη για την έμπρακτη υποστήριξη στην καθημερινή συντονισμένη προσπάθεια για τον περιορισμό του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη Βόρεια Ελλάδα, επισημαίνοντας πως οι πράξεις του καθενός επηρεάζουν άμεσα το μέλλον όλων.

Όπως είπε: “Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Αντώνη Μαλλιάρη για την ευγενική χειρονομία να δωρίσει 2.000 μάσκες στη μάχη για τον περιορισμό της πανδημίας. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και τον συγχαίρω δημόσια για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Γίνεται θετικό πρότυπο και είμαι σίγουρος πως η πράξη του θα παρακινήσει και άλλους να ακολουθήσουν τα δικά του βήματα. Αυτή είναι η δύναμη της κοινωνίας των πολιτών. Της κοινωνίας που έπαψε να είναι απρόσωπη, που προσφέρει από την καρδιά της, που γνωρίζει τι σημαίνει συλλογική εμπιστοσύνη, που πορεύεται με βάση το “εμείς”.

Η ατομική και συλλογική υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με τη σωστή χρήση της μάσκας από όλους, είναι ο ιδανικός συνδυασμός προκειμένου να βγούμε νικητές από τη δοκιμασία που βιώνουμε. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν. Δεν χαλαρώνουμε. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από όλους. Συνεχίζουμε να προσέχουμε τους εαυτούς μας, τον κοινωνικό μας περίγυρο, τις ευπαθείς ομάδες”.

Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης ανάφερε πως οι παραπάνω προσφορές συμπεριλαμβάνονται στις δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Οργανισμού “Μαλλιάρης Παιδεία”, που είναι συνεχείς από την ίδρυσή του πριν 60 χρόνια. “Με αίσθημα ευθύνης κινητοποιηθήκαμε άμεσα και με ταχύτητα, σπεύδοντας να συνεισφέρουμε στις τρέχουσες ανάγκες της κοινωνίας. Πρόκειται για μια κίνηση ανταπόδοσης της αγάπης του αναγνωστικού κοινού και των φίλων μας, που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς μας. Πράττοντας υπεύθυνα συμβάλλουμε στον περιορισμό του κορωνοϊού, ο οποίος δεν κάνει διακρίσεις. Υπάρχει καθημερινά γύρω μας αφαιρώντας ανθρώπινες ζωές και οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σχολαστικοί στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, ας κάνουμε το σωστό”.

 

Προηγούμενο άρθροΆρθρο Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα “GREEKSCHANNEL.COM” (04-10-2020)
Επόμενο άρθρο06-10-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στη Βεργίνα τηλεόραση και την εκπομπή “Τα Λέμε”