Τη Δευτέρα 22/6 η παρουσίαση του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” στη Θεσσαλονίκη

ypes press002
ypes press002

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00 π.μ., το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο “Porto Palace“, 26ης Οκτωβρίου 65) ειδική εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για την παρουσίαση του μεγάλου Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση “Αντώνης Τρίτσης”, στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για το δυναμικό πρόγραμμα που υλοποιεί το Υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αφορά την κατασκευή έργων στους τομείς των υποδομών, της ψηφιακής σύγκλισης, της βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η χρηματοδότηση του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023, είναι εξασφαλισμένη από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ από την υλοποίησή του προβλέπεται να δημιουργηθούν 40.000 νέες θέσεις εργασίας.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών για την προμήθεια τεσσάρων(4) ψυγείων για τις ανάγκες του Υπουργείου Εσωτερικών(Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) (Α.Π.: 2764/15-06-2020).
Επόμενο άρθρο19-06-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 Fm και την εκπομπή “κίτρινη κάρτα”