Θ. Καράογλου: “Στο “μαγαζί” του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πανικός και η λογική του σώζων εαυτόν σωθήτω”

ypes press002
ypes press002

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΣΤΟ “ΜΑΓΑΖΙ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ”

“Στο… μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πανικός, υπάρχει η λογική του σώζων εαυτόν σωθήτω. Βλέπουμε τον κ. Παπαγγελόπουλο να “αδειάζει” τον κ. Παππά, σε λίγο θα δούμε και τον κ. Παππά να “δίνει” κάποιον άλλον για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η ιστορία έχει δρόμο ακόμη…” δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά Fm” και τον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου που εμφανίζει τον κ. Νίκο Παππά να παραδέχεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε “μαγαζί” και πως κάποιοι “βγάζουν πολλά λεφτά”, ο κ. Καράογλου ανέφερε πως τα όσα ακούγονται στη συνομιλία “είναι ενδεικτικά του πως αντιλαμβανόταν η για πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση του κ. Τσίπρα τον έλεγχο της εξουσίας. Δεν τους αρκούσε να ελέγξουν τις δομές της εξουσίας, αλλά ακόμα και τους αρμούς της” πρόσθεσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κάνοντας λόγο για “επικίνδυνη ολοκληρωτική νοοτροπία”.

Και συνέχισε: “Όσο προχωρά η έρευνα, όσο προκύπτουν στοιχεία τα οποία ακουμπούν όλο και περισσότερο τον κ. Τσίπρα, ο πρώην Πρωθυπουργός θα αισθανθεί την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό του και θα “αδειάσει” κάποιους συνεργάτες του”.

Τέλος, σημείωσε πως εκείνοι που το 2015 παρίσταναν τους… αρχάγγελους της κάθαρσης, καταγγέλλοντας το παλιό πολιτικό σύστημα, “ήταν αυτοί που προσπάθησαν να εφαρμόσουν ό,τι χειρότερο υπήρχε, οδηγώντας τη χώρα πολλά χρόνια πίσω με τη συμπεριφορά και τις δράσεις τους. Αυτά τα οποία ξεκίνησαν τώρα να βγαίνουν στη δημοσιότητα είναι η αρχή” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο25-06-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στον Παραπολιτικά Fm 90,1 και την εκπομπή “Πρωινή Πτήση”
Επόμενο άρθρο25-06-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στο Κανάλι Ένα του Πειραιά και την εκπομπή “Προπαντός Ψυχραιμία”