Συνάντηση εργασίας του κ. Θ. Καράογλου με τον Γ.Γ. Ιθαγένειας του ΥΠΕΣ κ. Αθανάσιο Μπαλέρμπα

ypes press002
ypes press002

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΣ   κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΛΕΡΜΠΑ

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα έχει συνάντηση εργασίας στο Διοικητήριο με τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας του ΥΠΕΣ κ. Αθανάσιο Μπαλέρμπα.

Θέμα συζήτησης θα είναι η ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Ιθαγένειας με χωρική αρμοδιότητα τη Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Με αυτόν τον τρόπο το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) θα συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Προηγούμενο άρθροΕισαγωγική τοποθέτηση κ. Θ. Καράογλου στη συνέντευξη Τύπου για το Τεχνολογικό Πάρκο “Thess Intec”
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση παράτασης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεύτερης πρόσκλησης επιχορήγησης δράσεων για το έργο «Επιχορήγηση και Προβολή Δράσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση της Πολιτιστικής Δημιουργίας στη Μακεδονία και στη Θράκη», με διακριτικό τίτλο ̈ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ” (Α.Π.: 2633/12-06-2020).