Διανομή υγειονομικού υλικού στην Τροχαία Θεσσαλονίκης και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ημαθίας, Πέλλας Πιερίας

ypes press002
ypes press002

ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ  

Αναγνωρίζοντας και τιμώντας τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει καθημερινά το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους εξασφαλίζοντας άλλη μια σημαντική δωρεά υγειονομικού υλικού, η οποία αυτήν τη φορά θα διατεθεί για τις ανάγκες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που απηύθυνε από την έναρξη της πανδημίας ο κ. Καράογλου σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία “Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.δήλωσε παρούσα παρασκευάζοντας και προσφέροντας 2.000 προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες.

Το υγειονομικό υλικό θα διανεμηθεί στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020. Η αρχή θα γίνει στις 10.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν στις 11.30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, στις 12.30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και στις 14.00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Ο κ. Καράογλου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με άλλες επιχειρήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει ανάλογη χορηγία για το σύνολο των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέχρι στιγμής, χάρη σε πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την 3η και 4η ΥΠΕ, καθώς και στο Τελωνείο των Ευζώνων έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 40.000 γάντια μιας χρήσης, χιλιάδες χειρουργικές μπλούζες και μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικών-απολυμαντικών.

Προηγούμενο άρθρο06-05-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στην Εγνατία Τηλεόραση και την εκπομπή “Εδώ Μακεδονία”
Επόμενο άρθροΘ. Καράογλου: “Η 85 ΔΕΘ στέλνει το μήνυμα ότι ο κορωνοϊός δεν είναι ανίκητος”