Διανομή υγειονομικού υλικού στο δυναμικό του τελωνειακού σταθμού Ευζώνων

ypes press002
ypes press002

ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΥΖΩΝΩΝ

Χίλια ζευγάρια γάντια μιας χρήσης, πεντακόσιες μάσκες και μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικών, απολυμαντικών και χλωριούχων διένειμαν σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς που υπηρετούν στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων.

Το υγειονομικό υλικό διατίθεται για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών που έχουν καταγραφεί σε μια από τις κυριότερες πύλες εισόδου στη χώρα.

Παρουσία του Δημάρχου Παιονίας, κ. Κωνσταντίνου Σιωνίδη, ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε το δυναμικό του συνοριακού σταθμού για τη συνέπεια και την ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν το καθήκον τους. Ευχήθηκε “Καλή Ανάσταση σε όλα τα πεδία” και εξέφρασε την πεποίθηση ότι χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε η Πολιτεία με την έγκαιρη λήψη μέτρων, η Ελλάδα θα ξεπεράσει την πανδημία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

“Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η υγειονομική κρίση, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) θωρακίζει τους ανθρώπους που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντία στον κορωνοϊό, παρέχοντας υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας.

Καλύπτοντας τις ανάγκες σε γάντια, μάσκες, αντισηπτικά και χλωριούχα, τους βοηθούμε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελούν. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της αυξημένης ζήτησης, χάρη στην πολύτιμη σύμπραξη ιδιωτικών επιχειρήσεων, κατορθώνουμε να δίνουμε με επιτυχία την καθημερινή μάχη.

Η ελληνική Πολιτεία είναι παρούσα στα δύσκολα και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προστατεύσει τους συμπολίτες μας και να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία” τόνισε ο κ. Καράογλου, σημειώνοντας ότι ανάλογες δράσεις θα επαναληφθούν και τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργαντάς επισήμανε οτι “οι Έλληνες δίνουμε συντεταγμένα τη μάχη απέναντι στην πανδημία και θα αναδειχθούμε νικητές, διότι ακολουθούμε με προσήλωση τις οδηγίες των ειδικών. Με υπομονή και αυτοπειθαρχία, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση, σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα για τη μετά κορωνοϊού εποχή”.

Το υγειονομικό υλικό που διατέθηκε στο προσωπικό που υπηρετεί στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων αποτελεί προσφορά της εταιρείας “Mr. FAST-Οικογένεια Τσολακίδη”, του ομίλου εταιρειών “PANHOL GROUP” και της “SIDAPHARM ΙΚΕ”.

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινές Ευχές Θ. Καράογλου
Επόμενο άρθρο16-04-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στο Ράδιο Επιλογές Πολυκάστρου, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγεωργόπουλο