Παραδόθηκαν στην 4η Υ.Π.Ε. μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικών για τις ανάγκες των δημοσίων νοσοκομείων

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 4η Υ.Π.Ε. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Στη διάθεση των δημόσιων νοσοκομείων που υπάγονται στην 4η Υ.Π.Ε. τέθηκε από σήμερα μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικών, χάρη στη δωρεά της εταιρείας “Axion Bubble Γκουλέτσας Ν. Χρήστος“, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα ευθύνης που απηύθυνε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν στην αποθήκη της 4ης Υ.Π.Ε. στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ σύντομα θα υπάρξει ανάλογη πρωτοβουλία για τις δημόσιες δομές υγείας που υπάγονται διοικητικά στην 3η Υ.Π.Ε.

Ο κ. Καράογλου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας για τις “ηρωικές”, όπως είπε, προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία και να περιορίσουν τον ιό.

Τόνισε, επίσης, πως “μόνο μέσα από τη συνεργασία της Κυβέρνησης, των φορέων, των Υγειονομικών Περιφερειών που κάνουν εξαιρετική δουλειά, των διοικητών των νοσοκομείων και όσους εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και την πειθαρχία στα μέτρα, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αποφασιστικά την κρίση”.

“Με αισιοδοξία και ψυχραιμία θα έρθουν καλύτερες ημέρες” ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κ. Παναγιώτης Παντελιάδης, ευχαρίστησε την επιχείρηση για τη δωρεά των απορρυπαντικών, εστιάζοντας στην πολύτιμη συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της “Axion Bubble”, κ. Χρήστος Γκουλέτσας, σε επιστολή του προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), τον Διοικητή της 4ης Υ.Π.Ε. κ. Δημήτρη Τσαλικάκη και τον Διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, έστειλε μήνυμα συστράτευσης στην κοινή προσπάθεια, τονίζοντας πως η κοινωνία έχει ανάγκη από πράξεις και λόγια που θα παρηγορήσουν, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα ενισχύσουν το ηθικό τω πολιτών.

“Αξίζει”, σημειώνει μεταξύ άλλων, “αυτήν τη δύσκολη στιγμή να βρεθεί έστω λίγος χρόνος να ξεπεράσουμε το φράγμα του ατομικισμού και να ενισχύσουμε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα με τον ιό. Η ελπίδα και η αισιοδοξία ας είναι σύμμαχοί μας σε αυτήν την προσπάθεια”.

Προηγούμενο άρθροO Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου καταθέτει το μισό μισθό του για τους επόμενους δύο μήνες στη μάχη κατά του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΆρθρο Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα “HELLAS JOURNAL” (01-04-2020) «Η μετά κορωνοϊού εποχή πρέπει να βρει όρθια κοινωνία και οικονομία»