Το Προξενικό Σώμα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Διοικητήριο

ypes press002
ypes press002

 

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε απόψε στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) το Προξενικό Σώμα της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Προξενικές αρχές της πόλης καθώς και οι επικεφαλής των επίτιμων Προξενικών Αρχών που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, ευχήθηκε το 2020 να είναι μια ειρηνική και ευημερούσα χρονιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, ευχαρίστησε τους διπλωμάτες για τη στήριξη που παρέχουν στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Διοικητήριο με στόχο την αναβάθμιση της επενδυτικής εικόνας της Βόρειας Ελλάδας στις χώρες που εκπροσωπούν. “Θέλω να γίνεται η “γέφυρα” για την ενεργοποίηση των επιχειρηματικών δυνάμεων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το κοινό μας μέλλον επιτάσσει κοινό βηματισμό, με όχημα την εξωστρέφεια” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός.

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του κ. Γεώργιου Κουδέρη, επίτιμου Προξένου του Πακιστάν.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρου Καράογλου με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Γιόσι Αμράνι
Επόμενο άρθροO κ. Θ. Καράογλου εκπροσωπεί τη Μακεδονία και τη Θράκη στο επενδυτικό φόρουμ του Παρισιού