Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το Διοικητήριο απέκτησε απινιδωτή

ypes press002
ypes press002

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, μετά από αίτημα και πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) απέκτησε -με δαπάνη από τον τακτικό του προϋπολογισμό- ημιαυτόματο εξωτερικό απινιδωτή με οδηγίες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, μέρος των υπαλλήλων του Διοικητηρίου ενημερώθηκε για τη χρήση του απινιδωτή και εκπαιδεύτηκε στην παροχή πρώτων βοηθειών. Ανάλογη ενημέρωση έγινε και στους αστυνομικούς υπάλληλους που υπηρετούν στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), αφού η συσκευή βρίσκεται στην πύλη του κτιρίου προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες που ενδέχεται να προκύψουν και σε πολίτες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

“Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του κοινωνικού έργου που επιτελεί το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)” σημείωσε ο Υφυπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου, ευχόμενος “ο απινιδωτής να μη χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί και η πρωτοβουλία του Διοικητηρίου να βρει μιμητές και άλλους φορείς”.

Προηγούμενο άρθροO κ. Θ. Καράογλου υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον CEO της PFIZER Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά
Επόμενο άρθρο20-12-2019 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στο Πρακτορείο Fm και την εκπομπή “Την ίδια ώρα”