Σύσκεψη Θ. Καράογλου, Α. Γεωργιάδη και Κ. Φραγκογιάννη με τα Επιμελητήρια της Βόρειας Ελλάδας

ypes press002
ypes press002

ΣΥΣΚΕΨΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ Κ. ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενόψει της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου συγκαλεί στο Διοικητήριο, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, σύσκεψη των Επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Εξωτερικών για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια κ. Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη.

Οι συναντήσεις εργασίας θα είναι διαδοχικές και θα ξεκινήσουν στις 13.00 μ.μ. Στη διάρκειά τους θα ανταλλαγούν απόψεις για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της επιμελητηριακής κοινότητας. Με τη σύσκεψη, η Κυβέρνηση επιβεβαιώνει εμπράκτως τη βαρύνουσα σημασία που αποδίδει στον Επιμελητηριακό θεσμό και κυρίως στο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ενίσχυση της αγοράς και της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθροΈγκριση του υπ’ αρ. 9/2019 πρακτικού της τριμελούς επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών προμηθειών και παροχής γενικών υπηρεσιών και ματαίωση του συνοπτικού διαγωνισμού για το 2ο Υποέργο «Δράσεις Τουριστικής Προβολής και Ανάδειξης» του έργου «Δράσεις τουριστικής ανάδειξης και αξιοποίησης πολιτιστικών και διατροφικών στοιχείων της Μακεδονίας και της Θράκης. Τα πέντε στοιχεία του «ευ ζην» του Αριστοτέλη», καθώς η διαδικασία απέβη άγονη λόγω μη υποβολής προσφοράς (Α.Π.: 5027/19-8-2019).
Επόμενο άρθροΔιήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ με τίτλο «Διασυνοριακό Φεστιβάλ στην Αμφίπολη» διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) το Σαββατοκύριακο 24- 25 Αυγούστου 2019 στο Δήμο Αμφίπολης.