Συναντήσεις της Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στο Αμύνταιο της Φλώρινας και περιοδεία στα Γρεβενά.

ypes press002
ypes press002
Συνάντηση με τον δήμαρχο Αμυνταίου Κώστα Θεοδωρίδη πραγματοποίησε το απόγευμα στις 6 μμ. η υφυπουργός Εσωτερικών στο δημαρχείο Αμυνταίου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε συνολικά την κυβέρνηση επειδή, όπως είπε, πολλά έργα έχουν προχωρήσει, έθεσε ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής και στροφής στην ποιοτική καλλιέργεια, αλλά και προβλήματα που υπάρχουν στα όρια του Δήμου του.
Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου από την πλευρά της τόνισε ότι κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι «να βοηθήσουμε τις τοπικές κοινωνίες χωρίς αποκλεισμούς. Υποχρέωσή μου είναι να συναντήσω Δημάρχους και πολίτες. Το ΥΜΑΘ, είναι ανοιχτό για όλους και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα»
Στη συνέχεια, η υφυπουργός επισκέφτηκε το κτήμα Άλφα όπου ξεναγήθηκε από τον έναν από τους δύο ιδιοκτήτες, οινολόγο Άγγελο Ιατρίδη.
Αύριο, Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, η υφυπουργός θα επισκεφτεί τα Γρεβενά όπου θα έχει συναντήσεις  με φορείς, πολίτες, και εργαζόμενους εταιριών, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Γρεβενών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου:
Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 – Γρεβενά
11 π.μ.: Συνάντηση με ξενοδόχους που φιλοξενούν μετανάστες μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας στο ξενοδοχείο «Αμαδρυάδες»
12.30 μ.μ: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στη Βιομηχανία Επεξεργασίας Ξύλου ALFA WOOD στα Γρεβενά.
13.00 μ.μ: Συνάντηση στο Δημαρχείο Γρεβενών με το Δήμαρχο, Γιώργο Δασταμάνη.
18.30 μ.μ : Συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Γρεβενών και συνάντηση με μέλη του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων φορέων με αντικείμενο την προώθηση δράσεων πολιτιστικής δημιουργίας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μέσω του προγράμματος «Δημιουργώ» του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης).
Προηγούμενο άρθρο“Έργο πνοής για την περιοχή, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε και να αναπτύξουμε και άλλους τομείς τόσο του Δήμου Πρεσπών όσο και της Φλώρινας συνολικά” χαρακτήρισε η Υφυπουργός Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας και Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, το άνοιγμα του διασυνοριακού σταθμού στις Πρέσπες.
Επόμενο άρθροΣτα εγκαίνια της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Αμπατζάς, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας-Θράκης)