ΔΤ- Μήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, για τις δραματικές ώρες που έζησε και συνεχίζει να ζει η Αττική από τις μεγάλες πυρκαγιές, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Η οδύνη είναι μεγάλη για αυτή την τραγική καταστροφή. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πληγέντες και τον βαθύ θαυμασμό μας για τον ηρωισμό των Πυροσβεστικών σωμάτων, της Αστυνομίας, του Στρατού, του Λιμενικού και όλων των εθελοντών. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Μαζί με τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων, διαβεβαιώνω πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση της ΥΜΑΘ με την Πρέσβειρα της Ινδίας κα Shamma Jain
Επόμενο άρθροΔιακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια α)επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών με οθόνη, φορητών υπολογιστών, βιντεοπροβολέων και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής υποδομής σε σχολικές μονάδες της Μακεδονίας και της Θράκης β) επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών και σαρωτών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης)