Η ΥΜΑΘ στα Εγκαίνια της ίδρυσης Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά παραβρέθηκε χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στα Εγκαίνια της ίδρυσης Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού, στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Υφυπουργός, δηλώνει:

Η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Έδρας θέτει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερη κατανόηση και επικοινωνία ανάμεσα στους δύο λαούς που τους συνδέουν η κοινή πίστη, η Ορθοδοξία, οι παράλληλες ιστορικές διαδρομές και οι πολυάριθμες σχέσεις σε κάθε σχεδόν τομέα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Αποτελεί εφαλτήριο δημιουργίας ακόμη πιο ισχυρών δεσμών.
Ευχαριστώ, προσωπικά και θεσμικά ως Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας -Θράκης), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι όλους όσοι εργάστηκαν για την οργάνωση και τη λειτουργία της έδρας και τον κ. Ιβάν Σαββίδη, για την ουσιαστική προσφορά του, που είναι ένα δώρο προς το σύνολο των λαών μας.

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΔΥΕΠ
Επόμενο άρθροΜήνυμα της ΥΜΑΘ Μαρίας Κολλια-Τσαρουχά προς την Επιμορφωτική Διημερίδα: «Σέρρες: Οδοιπορικό στις μνήμες του χτες πολιτιστικές διαδρομές του σήμερα»