Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο του ΥΜΑΘ στην 82η ΔΕΘ

5
5

Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας, στo πλαίσιo των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ, επισκέφθηκε το περίπτερο του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) στη ΔΕΘ, όπου και ενημερώθηκε από την Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά για τα θέματα που εκτίθενται.

Στο περίπτερο του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) παρουσιάζονται:

  • Οι αναπτυξιακές αρμοδιότητες και δράσεις του ΥΜΑΘ, στο πλαίσιο του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.
  • Το έργο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και ειδικότερα του Τμήματος Παραδοσιακών Οικισμών και Διατηρητέων Κτιρίων στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο πρόσφατος χαρακτηρισμός 199 ιστορικών κτιρίων ως διατηρητέων στον ευρύτερο ιστό της Θεσσαλονίκης.
  • Το Πρόγραμμα Επιφανειακού Καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου από τα επιπλέοντα στερεά λύματα.
  • Το Κέντρο Διαχείρισης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕΔΑΚ) το οποίο εποπτεύεται από το ΥΜΑΘ και έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο τον προγραμματισμό, συντονισμό και έλεγχο των  έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Αγίου Όρους, με αποστολή του τη διαφύλαξη της Κιβωτού της Ορθοδοξίας.

Σχετικά: Το Περίπτερο του ΥΜΑΘ στην 82η ΔΕΘ

Προηγούμενο άρθροΈγκριση των υπ΄αριθ. 1/29.08.2017 και 2/8.9.2017 Πρακτικών της επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών Προμηθειών και Παροχής Γενικών Υπηρεσιών για τη με αρ. 2755/26.07.2017 <<ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΔΥΕΠ>> (17PROC001755523 2017-07-26)
Επόμενο άρθροΔΤ- Συνάντηση ΥΜΑΘ με εμπορική και οικονομική αντιπροσωπεία επιχειρηματικών φορέων της Κύπρου