Η ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια Τσαρουχά στα εγκαίνια της Freskon

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια της κλαδικής έκθεσης Frescon που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo.

Η Υφυπουργός τόνισε τη σημασία της Freskon για την ανάδειξη της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας μας και ανάμεσα σε άλλα δήλωσε:

«Καθώς οι διεθνείς ισορροπίες αλλάζουν στις μέρες μας, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στην ενίσχυση του διεθνούς κλίματος εμπιστοσύνης για τη χώρα μας, που θα ενισχύσει ανάλογα και το εμπορικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι γίνεται ξεκάθαρη η σημασία της Freskon ως ένας τόπος συνάντησης, ενημέρωσης και δικτύωσης, με καθοριστική σημασία για την προώθηση των προϊόντων μας και την αύξηση των εξαγωγών μας. Συγχαίρω για ακόμη μια φορά τη Δ.Ε.Θ. για τη φετινή διοργάνωση και εύχομαι στους παραγωγούς να βρούνε εδώ το γόνιμο έδαφος που θα βοηθήσει στην άνθιση των επιχειρήσεών τους».

Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στο 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής
Επόμενο άρθροΔΤ – Σχετικά με δημοσιεύματα περί “χακαρίσματος” της Ιστοσελίδας του Υπ. Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)