ΔΤ – Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε νοσοκομειακό ξενώνα στην Κατερίνη

21 3 2017 027
21 3 2017 027

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, τον ανακαινισμένο χώρο του Ξενώνα “Θάλεια” στο Παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης επισκέφτηκε επίσης τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου, συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους. Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε:

Η αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη δείχνει το επίπεδο ενός τόπου, και τα σημερινά εγκαίνια αναδεικνύουν και αποδεικνύουν το ευαισθησία και το ζήλο των ανθρώπων της Κατερίνης. Η κυβέρνηση εργάζεται σθεναρά για να δικαιώσει τις θυσίες των Ελλήνων, και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας κεντρική προτεραιότητα είναι η ενίσχυση του τομέα της Υγείας. Τα συγχαρητήριά μου πηγαίνουν προς τους ανθρώπους που παραδίδουν καθημερινά εξαιρετικό έργο σ’ αυτόν τον τομέα.

 

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ρομά
Επόμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου και την Έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου