Χαιρετισμός της ΥΜΑΘ στην εκδήλωση “Το Μέλλον της Παραγωγικής Ελλάδας – Στρατηγικές και Προοπτικές για τις ΜΜΕ”

1484393343
1484393343

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απηύθυνε χθες, Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα “Το Μέλλον της Παραγωγικής Ελλάδας – Στρατηγικές και Προοπτικές για τις ΜΜΕ” που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Money Show 2016”.

 

Η Υφυπουργός στο χαιρετισμό της συνεχάρη τους διοργανωτές και, ανάμεσα σε άλλα, είπε: 

«[…] Απευθύνομαι με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που παίρνουν μέρος στο Money Show, και που με ιδιαίτερο σθένος και δύναμη, με εφευρετικότητα, πείσμα και έξυπνες ιδέες, παραμένουν στην πρώτη γραμμή. Στέλνω σε όλους τη ξεκάθαρη διαβεβαίωση, ότι η σημερινή κυβέρνηση θεωρεί την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργικότητα τις πιο αποφασιστικές απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας μας.  

Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Κάθε μας κίνηση γίνεται με κύριο σκοπό να επανέλθουμε στην ομαλότητα. Με την αντιμετώπιση του εκρηκτικού προβλήματος των ασφαλιστικών ταμείων και την ανασυγκρότηση της κρατικής μηχανής, θέτουμε τις απαραίτητες βάσεις για να ανακτήσουμε τη διεθνή εμπιστοσύνη και να αυξήσουμε τη ρευστότητα της Οικονομίας μας. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα επιτρέψουν την άρση των περιορισμών και των επιβαρύνσεων που έχουν επιβληθεί εδώ και χρόνια στον επιχειρηματικό τομέα.

Η Αξιοκρατία, η Ελευθερία και η Δίκαιη ανταπόδοση του μόχθου, είναι οι αξίες στις οποίες πιστεύουμε και στις οποίες θέλουμε να στηρίξουμε το μέλλον. Στόχος μας είναι ένα Κράτος που θα εγγυάται την προστασία της επιχειρηματικής δραστηριότητας και θα ανοίγει ευκαιρίες και δρόμους για όλους τους Έλληνες. Η εφευρετικότητα και οι νέες ιδέες ήταν και θα είναι πάντοτε οι ελληνικές απαντήσεις. Αυτές είναι οι πιο στέρεες βάσεις για να χτιστεί πάνω τους το μέλλον μας. […]»



Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ για την ίδρυση των δύο νέων Εδρών στο ΑΠΘ
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην Εναρκτήρια Τελετή του Παγκοσμίου Συνεδρίου «Αριστοτέλης 2400 Χρόνια»