Δελτίο Τύπου – Σχετικά με τις Δηλώσεις Μπουτάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο

1484394767
1484394767

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, χθες, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2015, δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, ότι στην επικείμενη συνάντησή του με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, θα της ευχηθεί «Καλώς ήρθες και άντε με το καλό να φύγεις».
Η Υφυπουργός, μόλις έλαβε γνώση της παραπάνω δήλωσης, απάντησε:

«Αυτές τις ώρες βρίσκονται σε εξέλιξη κρισιμότατες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης για το μέλλον της χώρας μας. Το τελευταίο λοιπόν πράγμα που με απασχολεί είναι τα ευφυολογήματα του αγαπητού Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τα οποία στρέφεται συνεχώς κατά του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Είμαι υποχρεωμένη όμως να του υπενθυμίσω, ότι η Μακεδονία και η Θράκη εκτείνονται από την Φλώρινα ως τον Έβρο και δεν εξαντλούνται στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είναι επιλογή της Κυβέρνησης να αναβαθμιστεί ο ρόλος και η σημασία του, μια επιλογή που έχει την απόλυτη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αποτελεί ξεκάθαρη ανάγκη του τόπου.

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είναι πάντοτε καλοδεχούμενος στο Υπουργείο, όπως και κάθε Δήμαρχος της Μακεδονίας και της Θράκης, ανεξάρτητα από το μέγεθος του Δήμου του.  Όμως, ως Υφυπουργός της Κυβέρνησης, έχω ως προτεραιότητα πολύ πιο σημαντικά καθήκοντα από το να απαντώ σε άκαιρες επιθέσεις.

Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε, δεν θα επανέρθω επί του θέματος».

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου – Σχετικά με δημοσίευμα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Υφυπουργού με Λάζαρο Κυρίζογλου