Την παρέμβαση του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού ζήτησαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

1484394978
1484394978

Την συνδρομή του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Ορφανού ζήτησαν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα της ανανέωσης του στόλου των ασθενοφόρων.

 Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα αιτήματα του κλάδου. «Θα επικοινωνήσω με τον αρμόδιο υπουργό Υγείας για να συζητήσουμε την αναγκαιότητα του ΕΚΑΒ να αποκτήσει αυτά που χρειάζονται για να κάνει την δουλειά του. Οι πολίτες έχουν ανάγκες, η υγεία δεν είναι κάτι που μπορείς να το βάλεις σε δεύτερη μοίρα», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ επισήμανε πως ο ρόλος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, εκτός από τον τομέα της υγείας, είναι ιδιαίτερα θετικός και για την κοινωνία.

«Ο υπουργός έδειξε μεγάλη κατανόηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νεότερα για το πρόβλημα που έχουμε και πιστεύω ότι θα δοθεί λύση», δήλωσε με την σειρά του, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων  ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Ιερόθεος Γιαμουρίδης.  

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός ‘Πρέπει να διευκολύνουμε τα άτομα με αναπηρία να ζήσουν μια κανονική ζωή’
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η βυζαντινή μουσική αποτελεί το σημείο αναφοράς της ορθόδοξης παράδοσης”