Το ΥΜΑΘ επισκέφτηκε ο Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

1484395108
1484395108

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργο Καραγιάννη είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

 Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ συζητήθηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας στην ανάληψη επικοινωνιακών πρωτοβουλιών.

«Είναι φανερό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ) αναπτύσσει νέες πρωτοβουλίες και κάνουμε  επαφές με πρεσβείες και προξενεία των ξένων χωρών. Άρα η σχέση μας με τη  Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είναι άμεση και στο πρόσωπο του κ. Καραγιάννη βλέπω ένα παλιό φίλο και συνεργάτη, με τον οποίο μπορούμε να κινηθούμε προς την ίδια κατεύθυνση», δήλωσε ο κ. Ορφανός.

«Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης είναι στη διάθεση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης για οποιεσδήποτε συνέργειες μπορούν να γίνουν το επόμενο διάστημα και με μεγάλη μας χαρά, θα υποστηρίξουμε το έργο του ΥΜΑΘ», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Καραγιάννης. 

Προηγούμενο άρθροΓ .Ορφανός “Το Μετρό πρέπει να απεμπλακεί από τα σημερινά προβλήματα”
Επόμενο άρθρο(VIDEO) Συνέντευξη του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Ορφανού στο Ρουμάνικο Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού που διεξάγεται στο Βουκουρέστι