Γ. Ορφανός “Όταν δίνεις την μάχη, μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα”

1484395280
1484395280

Τα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης με θέμα «Κάργα τα κουπιά-ένα όνειρο, μια κουπιά, μία ιστορία!» που διεξάγεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος παράκτιας κωπηλασίας, πραγματοποίησε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στην έκθεση που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και είναι αφιερωμένη στην κωπηλασία, παρουσιάζονται προσωπικά ενθυμήματα διακεκριμένων Ελλήνων αθλητών και Ολυμπιονικών, ιστορικά τεκμήρια καθώς και σημαντικά γεγονότα που έχουν γράψει την ιστορία του αθλήματος.

«Η κωπηλασία είναι ένα άθλημα που αγαπάμε, στηρίζουμε και μας φέρνει επιτυχίες», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και κάλεσε τους μαθητές να επισκεφτούν την έκθεση.

«Να δώσουμε στα παιδιά τα μηνύματα που είναι απαραίτητα, καθώς μέσα από τα σχολεία θα δούμε την διαδοχή όλων αυτών που έχουν πετύχει στον αθλητικό χώρο και κατάφεραν να διακριθούν.

Κυρίως, κατάφεραν να διδάξουν συμπεριφορές γιατί ο καθένας που μάχεται στέλνει και ένα μήνυμα, ότι η μάχη είναι χαμένη όταν δεν δίνεται. Όταν δώσεις τη μάχη, τότε η επιτυχία μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η Θεσσαλονίκη θα κερδίσει το στοίχημα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Μας συνδέουν κοινοί αγώνες και με τη Σερβία”