Γ. Ορφανός “Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε”

1484395252
1484395252

Το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, έστειλε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με αφορμή την διεξαγωγή στη Θεσσαλονίκη του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 μ. , στους οποίους συμμετείχαν συνολικά 15.499 δρομείς.

 Ο κ. Ορφανός έκανε την εκκίνηση του  3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου των 21 χιλιομέτρων ενώ συμμετείχε στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χιλιομέτρων που κατέληξε στον Λευκό πύργο.  

Αμέσως μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, τόνισε πως η μαζική συμμετοχή του κόσμου, πιστοποιεί και την ανάγκη που υπάρχει για κοινές δράσεις.  

«Είναι ένα προανάκρουσμα για το πόσοι θα συμμετάσχουν τον Απρίλιο του 2015 στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’», δήλωσε ο κ. Ορφανός και επισήμανε πως ως υφυπουργός Αθλητισμού, είχε συμβάλλει στην ενίσχυση του πρώτου μαραθωνίου.

 

«Η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει μεγάλη χαρά και την ικανοποίηση να προχωρήσουμε», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Μας συνδέουν κοινοί αγώνες και με τη Σερβία”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Οι αστυνομικοί να συνεχίσουν να είναι κοντά στην κοινωνία”