Γ. Ορφανός “Η θετική πορεία της οικονομίας θα έχει ανάλογη απήχηση και στην κοινωνία”

1484395519
1484395519

Την εκτίμηση ότι μέσα στο φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της διευθέτησης του ελληνικού χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

 Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια της συνάντησης του δικτύου αδελφοποιημένων πόλεων Ελλάδος με την Πάφο της Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το επόμενο διάστημα θα είναι καλύτερο για τη χώρα.        

«Τα θετικά αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής θα έχουν ανάλογη επιρροή, σταδιακά και στην καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι υπέστησαν τεράστιες θυσίες, τα τελευταία χρόνια», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του δικτύου αδελφοποιημένων πόλεων Ελλάδος με την Πάφο της Κύπρου.

«Δίνεται η δυνατότητα της ανάληψης κοινών δράσεων, καθώς είναι γνωστό πως μέσω της σύνθεσης δυνάμεων και της συνεργασίας, η επιτυχία είναι πιο εύκολη», επισήμανε ο  κ. Ορφανός και σημείωσε πως ως υφυπουργός Αθλητισμού, είχε υλοποιήσει αντίστοιχες δράσεις με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ).   

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ, Γ.ΟΡΦΑΝΟΥ, ΣΤΗΝ «ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ» «Οι πολίτες θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της δημοσιονομικής πολιτικής»
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του πρέσβη της Κύπρου στο ΥΜΑΘ