Συνεργασία ΥΜΑΘ-Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής για την προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ

1484395606
1484395606

Η ενίσχυση της συνεργασίας του ΥΜΑΘ με την Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με μέλη της διοίκησης της ομογενειακής οργάνωσης. Όπως τόνισε ο κ. Ορφανός, στόχος είναι η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

«Έκανα μια ενημέρωση σχετικά με την συνεργασία που έχουμε  με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) και την Εγνατία Οδό για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού τουριστικού οδηγού, στοιχεία του οποίου μπορούμε να βάλουμε και στην ιστοσελίδα της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Άρα λοιπόν έχουμε ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα βοηθήσει και εκείνους που δεν ξέρουν να μάθουν, διότι όσοι μάθουν την Ελλάδα δεν ξαναφεύγουν», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, Χαράλαμπος Σταθόπουλος επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις ΗΠΑ. «Θέλουμε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον τόπο μας στην Αμερική  με ότι μέσα υπάρχουν, όπως χάρτες και τουριστικούς οδηγούς για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο», υπογράμμισε ο κ. Σταθόπουλος. 

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η Ελλάδα θα επανακτήσει και πάλι τη θέση της στη διεθνή σκηνή”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο στην Ίμβρο